top of page
Zoeken

7 Eenvoudige Tequila Cocktails

Heb je thuis een fles Tequila staan en weet je niet zo goed wat je er mee moet doen?

Of weet je heel goed wat je er mee moet, maar ben je wel een beetje klaar met shotten?


In een handomdraai maak je er heerlijke, makkelijke tequila cocktails mee.


Al deze cocktails zijn gebouwd, wat betekent dat je ze niet hoeft te shaken!


Voeg simpelweg ijs toe aan een highball glas of longdrink glas, giet één voor één de ingrediënten in het glas, garneer hoe jij dat wilt en voila: cocktailtje!


Let’s get to it!


Wil je meer over cocktails leren via een cocktail workshop?#1. Tequila Sunrise

Een cocktail simpeler dan deze bestaat gewoon niet: vul je glas met ijs, voeg 45ml tequila toe, top ‘m af met Jus ‘d Orange, giet vervolgens langzaam 15ml Grenadine in je glas en je hebt ‘m al. Wat een plaatje! Cheers!


#2. Paloma

Pak een longdrink glas, vul ‘m met ijs, en voeg toe: 45ml tequila, 20ml grapefruitsap, 10ml limoensap en top je glas af met bruiswater.


#3. Tequila Slammer

Vul je glas met ijs, voeg tequila, limonade, sinaasappelsap en tonic water toe en enjoy!#4. Tequila Mule

In een koperen beker (of anders in een longdrink glas) voeg je toe: ijs, 45ml tequila, 15ml limoensap, gemberbier tot de nok. Easy toch?!


#5. Tequila Collins

Wel een cocktail, (bijna) geen calorieën! Deze maak je zo: Vul een longdrinkglas met ijs. Gooi er 45ml tequila bij. Pers het sap van één limoen-partje (1/8 van een limoen dus) uit in je glas. Vul ‘m met bruiswater en geniet!


#6. Tequila Spritz

Net als de Aperol Spritz, maar dan met Tequila: 20ml tequila, 30ml aperol, 100ml prosecco en een scheutje bruiswater. Staat het mooiste in een groot wijnglas, maar kijk maar ff wat je doet ;)


#7. Tequila Fizz

Pak een longdrink glas, vul ‘m met ijs, en voeg toe: 45ml tequila, 50ml sinaasappelsap en top je glas af met sprite.Wil je meer over cocktails leren via een cocktail workshop?CHEERS!

Comments


bottom of page