top of page
Zoeken

UITGELICHT: Moscow Mule

De Moscow Mule: Een Klassieker met Pit!

Als je op zoek bent naar een klassieke cocktail met een beetje pit, dan is de Moscow Mule de perfecte keuze. Deze cocktail, die is ontstaan in 1940, is sindsdien een favoriet geworden van veel mensen over de hele wereld.

Wat is een Moscow Mule?

De Moscow Mule is een combinatie van wodka, ginger beer en limoensap, die meestal wordt geserveerd in een koperen beker.

De ginger beer zorgt voor een frisse, spicy smaak, terwijl de limoensap en wodka de smaak verzachten en balanceren.

Het gebruik van een koperen beker geeft de cocktail een extra touch en houdt het drankje op koude temperatuur.

Waarom is de Moscow Mule zo'n hit?

De Moscow Mule is niet alleen een heerlijke cocktail, maar ook een stijlvolle en elegante uitstraling. Het is een perfecte drank om te delen met vrienden tijdens een feestje of bij een formele gelegenheid. Bovendien is het een eenvoudige cocktail om te maken en vereist weinig ingewikkelde ingrediënten.


Wie heeft de Moscow Mule bedacht?

De Moscow Mule is bedacht in de jaren 1940 door John Martin, de eigenaar van Smirnoff, en Jack Morgan, de eigenaar van de Cock 'n' Bull bar in Hollywood, California. Deze twee ondernemers wilden hun respectievelijke producten (Smirnoff Vodka en Cock 'n' Bull Ginger Beer) op de kaart zetten en creëerden de Moscow Mule als een manier om deze producten te promoten.

3 verrassende twists op de Moscow Mule

1. Grapefruit Moscow Mule: Voeg grapefruitsap toe aan de traditionele Moscow Mule voor een verfrissende en fruitige twist. 2. Spiced Moscow Mule: Voeg een snufje kaneel, nootmuskaat en kruidnagel toe aan de ginger beer voor een extra spicy smaak. 3. Mint Moscow Mule: Voeg een stuk of 10 muntblaadjes toe aan de Moscow Mule voor een verfrissende en opwekkende smaak.

Dus waar wacht je nog op? Probeer deze verrassende twists op de Moscow Mule uit en ervaar zelf waarom deze cocktail zo'n hit is! Of blijf bij de traditionele versie en geniet van deze klassieker op zijn best!

CHEERS!

Comentários


bottom of page