top of page

COCKTAIL WORKSHOP IN DEN HAAG

Een Unieke Ervaring met je Eigen Groep!

Ben je op zoek naar een bijzondere en vermakelijke activiteit voor jou en je vriend(inn)en? Wil je graag de fascinerende wereld van cocktails ontdekken en je eigen mixologie vaardigheden ontwikkelen? Dan is onze exclusieve cocktail workshop in Den Haag de perfecte keuze!

Of het gaat om een vrijgezellenfeestje, bedrijfsuitje, verjaardag of gewoon ik-heb-zin-in-cocktails-uitje, onze workshop biedt jou en je groep de mogelijkheid om samen te genieten van een creatieve en smaakvolle activiteit.

 

Onze cocktail workshop is speciaal ontworpen voor groepen vanaf 6 personen, maar is ook mogelijk voor groepen van 50+ personen.

 

Tijdens de workshop leer je niet alleen hoe je je eigen prachtige, uitgebalanceerde cocktails kunt maken, maar krijg je ook inzicht in de culinaire en alcoholische aspecten van cocktails maken.

 

We bieden diverse pakketten aan, zodat je kunt kiezen wat het beste past bij jouw voorkeuren en de gelegenheid:

 

2 Cocktails per persoon

Duur: ongeveer 1,5 uur

Kosten: €25 per persoon

 

3 Cocktails per persoon

Duur: ongeveer 2 uur

Kosten: €35 per persoon

 

4 Cocktails per persoon

Duur: ongeveer 2,5 uur

Kosten: €45 per persoon

 

Je kunt een cocktail workshop bij ons boeken op twee verschillende locaties:

Locatie #1: Dutch Language Café. *Deze ruimte wordt speciaal voor jullie groep gereserveerd.

Mogelijk op: Donderdagavond, Vrijdagavond, Zaterdag en Zondag.

Adres: Jupiterkade 8, 2516 BS, Den Haag

Locatie #2: Grand Café Siezo. *Deze ruimte wordt speciaal voor jullie groep gereserveerd.

Mogelijk op: Zaterdag en Zondag

Adres: Johanna Westerdijkplein 70, 2521 EN, Den Haag

Uiteraard zijn alcoholvrije (of semi-alcoholische) mocktails ook mogelijk om te maken indien je dit van tevoren laat weten.

 

Bij aanvang van de workshop ontvang je een korte introductie over de benodigdheden voor het maken van cocktails. Onze ervaren bartender zal je begeleiden en inspireren terwijl je aan de slag gaat met het shaken en stirren van de heerlijkste drankjes. Na elke shake-sessie neemt de bartender je even mee in de wondere wereld van cocktails. Terwijl jullie genieten van jullie welverdiende cocktails, zul je meer te weten komen over verschillende ingrediënten, distillaten, likeuren en de diverse methodieken die worden gebruikt bij het creëren van deze smaakvolle meesterwerken.

 

Bij onze cocktail workshop ben je dus niet alleen bezig met het maken van cocktails, maar leer je ook echt nieuwe kennis en vaardigheden. Je leert over de rijke historie van cocktails, de kunst van het mixen en de technieken achter verschillende drankjes. Daarnaast ontdek je hoe je de perfecte balans tussen smaken kunt creëren en spelen we met de verschillende garneringen om je cocktails een extra visuele touch te geven.

 

Na afloop van de workshop kun je jezelf met trots een echte cocktail connaisseur noemen.

Als extraatje ontvang je ons exclusieve e-Book met meer dan 30 vooraanstaande cocktail recepten. Dit e-Book is een waardevol naslagwerk waarmee je thuis je vrienden en familie kunt verrassen met jouw nieuwe mixologie vaardigheden. Laat je creativiteit de vrije loop en experimenteer met de recepten om je eigen unieke cocktails te creëren en te delen met anderen.

 

Of je nu een beginner bent die nog nooit een cocktail heeft gemaakt of een ervaren hobbybartender die zijn of haar kennis wil uitbreiden, onze workshop is geschikt voor alle niveaus. Onze professionele bartender staat altijd klaar om je te begeleiden, je vragen te beantwoorden en je te inspireren tijdens dit creatieve uitje.

 

Wacht niet langer en reserveer nu jouw plek voor deze onvergetelijke cocktail workshop in Den Haag. Neem contact met ons op om de beschikbaarheid te controleren en je reservering te plaatsen. We kijken ernaar uit om jou en je groep te verwelkomen in onze cocktail workshop. Cheers!

cocktail strainen ruben bentvelzen.JPG
bottom of page