top of page
Zoeken

Cocktail workshop op locatie: Ontdek privélessen in cocktails maken

 

Ben je op zoek naar een unieke en boeiende ervaring voor je volgende evenement? Wil je een onvergetelijke activiteit organiseren voor een feestje, teambuilding of gewoon een gezellig samenzijn met vrienden? Dan is een cocktail workshop op locatie de perfecte keuze! De Cocktail Consultant biedt privélessen in cocktails maken aan, waarbij we een onvergetelijke ervaring creëren.


Cocktail Workshop op Locatie: Ontdek Privélessen in Cocktails Maken

Voor groepen vanaf 15 personen.

 

Leer de kunst van cocktails maken

Onze cocktail workshops zijn niet alleen leuk, maar ook educatief. Tijdens de sessie leer je alle verscheidene methodieken, van het bouwen tot een cocktail shaken, we behandelen het allemaal. Van klassieke recepten tot moderne creaties, onze ervaren mixologists delen hun kennis en expertise met een boel passie om ervoor te zorgen dat elke deelnemer een meester wordt in het maken van heerlijke cocktails.

 

Maak je eigen cocktails, geniet ervan

Het beste gedeelte is natuurlijk dat iedereen tijdens onze workshops aan de slag gaat met zijn of haar eigen cocktails én er daarna van geniet! Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt in het mixen van drankjes, onze hands-on workshops zijn geschikt voor alle niveaus.

 

Professionele shakertools en hoogwaardige distillaten

Bij De Cocktail Consultant gaan we alleen voor het beste. Daarom gebruiken we tijdens onze workshops professionele shakertools, hoogwaardige distillaten en dagverse ingrediënten. We brengen een uitgebreide selectie van dranken zodat jullie een breed scala aan smaken kunnen verkennen en een mooi gevarieerde cocktail-ervaring beleven.

 

Vraag maar raak

Ooit afgevraagd waarom James Bond zijn martini graag geshaket drinkt in plaats van stirred? Tijdens onze workshops onthullen we het geheim achter deze beroemde voorkeur en delen we interessante feiten en trivia over de wereld van cocktails. Het is dus niet alleen een kans om te leren hoe je je favoriete drankjes maakt, maar ook om de verhalen erachter te ontdekken. Voel je dan ook vrij om al je cocktailvragen te stellen tijdens de workshop!

 

Leuk, lekker en informeel

Onze cocktail workshops zijn niet alleen educatief, maar ook ongelooflijk leuk! Het is een informele en ontspannen setting waarin deelnemers kunnen genieten van het proces van het maken van cocktails en het samenzijn met vrienden, collega's of familie. Het is de perfecte gelegenheid om te lachen, te leren en herinneringen te creëren die lang zullen blijven hangen.

 

Alles verzorgd, volledig ontzorgd

Bij De Cocktail Consultant geloven we in het bieden van een naadloze ervaring voor onze klanten. Daarom nemen we alles mee en verzorgen we alle aspecten van de cocktail workshop. Van de benodigde ingrediënten en shakertools tot de professionele begeleiding van onze mixologists, we zorgen ervoor dat de opdrachtgever volledig ontzien wordt en zich kan concentreren op het genieten van het evenement.

 

Klaar om de kunst van cocktails maken te ontdekken tijdens een privéles op locatie? Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan en we komen zo snel mogelijk bij je terug met een kostenplaatje!Comments


bottom of page