top of page

WHISKY PROEVERIJ

Geniet van een Whisky Proeverij
in Den Haag of bij jou thuis!

Vanaf 10 personen. Vanaf €30 p.p.

Ontdek waarom whisky al generaties lang de favoriete drank is van fijnproevers tijdens deze lekkere en informatieve proeverij. Leer het verschil tussen bourbon, rye, scotch, blended en single malt whiskys en proef vijf mooie whisky-samples met passende snacks.

Whisky Proeverij Den Haag:

Word een echte connaisseur tijdens deze whisky proeverij in Den Haag, waarbij je door middel van vijf samples van 20ml alle fijne kneepjes van het proeven leert. De proeverij duurt 1,5 uur en wordt gehouden in het Dutch Language Café (Jupiterkade 8, 2516 BS, Den Haag). De minimale groepsgrootte is 10 personen en de prijs per persoon is €30. Beschikbaar op avonden en in het weekend.

Optie 2:

Whisky Proeverij Thuis:

Wat leer je tijdens een whisky proeverij?

Tijdens de proeverij leer je van alles over de wondere wereld van whisky, en ontwikkel je een bepaalde waardering voor de kleine dingen in het leven: esters!

Je leert tijdens deze proeverij van alles over alcohol, aroma's, de varianten van whisky en smaakbeleving. Dus waar wacht je nog op? Ontdek de heerlijke wereld van whisky tijdens deze proeverij!

rum proeverij den haag.jpg

Organiseer een whisky proeverij bij jou thuis! Check de beschikbaarheid en geniet van een leuke en gezellige avond met vrienden of familie.

Minimale groepsgrootte: 10 personen

Locatie: Eigen locatie

Prijs per persoon: Vanaf €30, afhankelijk van de locatie en het aantal personen.

Mogelijk op: Avonden en in het weekend.

Tijdsduur: 1,5 uur.

Optie 1:

bottom of page